Αυτή είναι η νέα έπαυλη της Jennifer Aniston
Η διάσημη ηθοποιός βρήκε το σπίτι των ονείρων της στο Beverly Hills.
Copyright (c) Myself.gr 2009
Το νέο απόκτημα της Aniston περιλαμβάνει τρεις κρεβατοκάμαρες, ένα μεγάλο μπάνιο με υδρομασάζ, ένα σαλόνι και μια μεγάλη κουζίνα, γιατί, όπως είναι γνωστό, της Jennifer της αρέσει να καλεί φίλους και να μαγειρεύει τα αγαπημένα της ελληνικά φαγητά.
Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύεται στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Architectural Digest, όπου η ηθοποιός ξεναγεί στο σπίτι της τους αναγνώστες. Για την ανακαίνιση του σπιτιού , που διήρκεσε δυόμισι χρόνια, τη βοήθησε ο Stephen Shadley, ο διάσημος διακοσμητής. «Ο σχεδιαστής μου, Stephen Shadley, κουράστηκε πολύ, για να το διακοσμήσει, βάζοντας στοιχεία από την προσωπικότητά μου», δήλωσε η Jennifer. «Είμαι περήφανη γιΆ αυτό το σπίτι. Και θέλω τόσο πολύ να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν και δούλεψαν γιΆ αυτό», αναφέρει στη συνέντευξή της η διάσημη ηθοποιός. Στην τραπεζαρία δεσπόζει ένα τεράστιο ξύλινο τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει 25 άτομα για φαγητό. Έχει δωμάτιο με παιχνίδια, μπιλιάρδο και άλλα, πισίνα και κελάρι για κρασιά.
Το σπίτι έχει και όνομα! Το έχει ονομάσει Ohana που στη Χαβάη σημαίνει οικογένεια και όπως λέει είναι ένα σπίτι που θυμίζει μία μεγάλη αγκαλιά. «Αγάπησα αυτό το σπίτι από την πρώτη στιγμή. Να σημειωθεί ότι αποφάσισε να βγάλει από το σπίτι της την αντρική τουαλέτα. Το master bedroom είχε ένα μπάνιο για εκείνη και ένα για όποιον θα έμενε μαζί της. Η Jennifer όμως είχε διαφορετική γνώμη. Κράτησε το δικό της και το αντρικό μπάνιο το μετέτρεψε σε spa!