Thalia Diva Forum
Welcome to Thalia Diva Fan Club!

Please Log in or Register!

Join the forum, it's quick and easy

Thalia Diva Forum
Welcome to Thalia Diva Fan Club!

Please Log in or Register!
Thalia Diva Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Thalia Diva Forum
Subscribe to Thalia Diva Youtube Channel https://www.youtube.com/user/thaliadivaGreekFC

You are not connected. Please login or register

Natasa Theodoridou

+6
john@kos
Promiscuous
IroGrecia
mitsosgrthalia
spike24
*D~A~D*
10 posters

Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Go down  Message [Page 1 of 4]

1Natasa Theodoridou Empty Natasa Theodoridou Mon Dec 22 2008, 11:15

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

Νατάσα Θεοδωρίδου
Οι χωρισμοί, οι πλαστικές και οι φήμες για νέο σύντροφο


Αν και οι φήμες τη θέλουν ερωτευμένη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity η Νατάσα επιμένει ότι είναι μόνη διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τον 33χρονο επιχειρηματία, Γιώργο Μητρόπουλο: "Αυτή την εβδομάδα, γιατί την επόμενη θα γράψουν ότι είμαι με άλλον" διασκεδάζει τις φήμες. "Η καλύτερη απάντηση, όμως, είναι αυτή που μπορώ να δώσω εγώ".





Η Νατάσα όμως αναφέρθηκε και στις -κλασικές πλέον- φήμες που τη θέλουν να έχει ομορφύνει με τη βοήθεια πλαστικών επεμβάσεων: "Και να είχα κάνει, δεν θα το έλεγα" παραδέχεται. "Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να το μοιραστώ με όλο τον κόσμο, είναι μια προσωπική μου απόφαση. Και δεν είναι τόσο σημαντικό για να πρέπει να ανακοινώνεται. Πες ότι άλλαξα τα μαλλιά μου, ότι από ίσια τα έκανα σγουρά ή ότι έκανα μια λιποαναρρόφηση, αν το παραδεχτείς δημόσια, μετά όλοι θα αρχίσουν να εντοπίζουν υποτιθέμενες αλλαγές που δεν τις είχαν παρατηρήσει τόσο καιρό. Επειδή έχω περάσει μέσα από αυτό το στάδιο, λόγω του προηγούμενου γάμου μου και πραγματικά αγγίζει τα όρια του αστείου, δεν δίνω συνέχεια. Πάντως, δεν έχω κάνει όλα αυτά που λένε". Αν έκανε όμως πλαστική, θα εμπιστευόταν τον Ανδρέα Φουστάνο; "Ναι, γιατί υπήρξε άντρας μου και ξέρω πως θα έκανε το καλύτερο για μένα".



Για τις δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις:
"Για μένα όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει οριστικά. Είμαι άνθρωπος του "πάμε παρακάτω". Στους γάμους μου το προσπάθησα μέχρι τέλους για να είμαι σίγουρη. Γιατί εκεί ήταν σοβαρά τα πράγματα, υπήρχαν τα παιδιά στη μέση".



Για τον άντρα της ζωής της:

"Δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα. Αυτό όμως δεν με στενοχωρεί γιατί δεν έχουν περάσει τα χρόνια, ώστε να απογοητευτώ και να πω "τι κάνουμε τώρα;".



Για τους χωρισμούς της:

"Νομίζω ότι φταίνε πάντα και οι δύο, γι' αυτό και εγώ έχω το 50%, ως προσωπικό μερίδιο ευθύνης. Και έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα, δεν νομίζω τελικά ότι είμαι φτιαγμένη για οικογένεια. Μιλάω για την έννοια της συντροφικότητας. Να τα έχεις βρει με τον άλλον και να συμπορευτείς μαζί του στη ζωή".

http://WWW.THALIA.COM

2Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Mon Dec 22 2008, 11:17

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

se alla nai Rolling Eyes
se alla oxi Rolling Eyes
tespa Neutral

http://WWW.THALIA.COM

3Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Sun Feb 08 2009, 05:50

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

Νατάσα Θεοδωρίδου
"Η αλήθεια για τη σχέση μου με τον Γιώργο Μητρόπουλο"



"Είμαι ολομόναχη" δηλώνει κατηγορηματικά η Νατάσα Θεοδωρίδου σε σύνεντευξή της στο κυπριακό περιοδικό "Π". Εδώ και δύο, περίπου, μήνες τα δημοσιεύματα επιμένουν ότι η 38χρονη τραγουδίστρια έχει σχέση με τον 32χρονο επιχειρηματία, Γιώργο Μητρόπουλο. Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες είχαν δημοσιευτεί και οι πρώτες φωτογραφίες που τους έδειχναν μαζί σε απογευματινή βόλτα στην Κηφισιά.


Η Νατάσα περνάει τώρα στην αντεπίθεση κατηγορώντας το περιοδικό για ψηφιακή επεξεργασία των λήψεων που κυκλοφόρησαν: "Στη φωτογραφία δεν είμαστε μόνοι μας. Είμαστε ολόκληρη παρέα, έκαναν μοντάζ και μας έβαλαν δίπλα δίπλα".



Η διάσημη τραγουδίστρια δεν αρνείται ότι γνωρίζονται με τον επιχειρηματία: "Τον ξέρω τον Γιώργο και κάνουμε παρέα. Σχεδιάζει πολύ ωραία φωτιστικά. Το έμαθα και αγόρασα κάποια για το σπίτι - έτσι γνωριστήκαμε". Και συνεχίζει: "Είμαστε φίλοι και έχουμε μια μεγάλη κοινή παρέα. Βγαίνουμε, περνάμε ωραία, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Θέλω να είμαι μόνη μου αυτόν τον καιρό".

Γιατί, όμως θέλει να μείνει μόνη; "Γιατί δεν υπάρχει, δυστυχώς, κάτι που να αξίζει" είναι η απάντησή της.



Τέλος, η Νατάσα απαντάει και στο δημοσίευμα που την ήθελε να έχει κάνει μαζί με τον Γιώργο Μητρόπουλο ένα ρομαντικό ταξίδι στο Μιλάνο στις γιορτές των Χριστουγέννων: "Δεν έφυγα από την Αθήνα. Δεν είχα ρεπό εκείνο το διάστημα. Δεν πήγα στο Μιλάνο. Τελεία και παύλα. Είμαι μόνη".

Το μόνο σίγουρο είναι, όπως επιβεβαιώνει και η ίδια, πως θα τραγουδάει στο Βοτανικό μέχρι τα μέσα Μαρτίου μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη!


http://WWW.THALIA.COM

4Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Sun Feb 08 2009, 05:50

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

ai xtypa mari 5-6-7 akoma na staniareis Razz

http://WWW.THALIA.COM

5Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Sun Aug 02 2009, 20:13

spike24

spike24
TD Aventurero Member

Εντυπωσίασε η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Natasa Theodoridou Theodoridou2

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μια σημαντική λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης τους φίλους της στα Τρίκαλα, προσκεκλημένη του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παρουσίασε στο χώρο του υπαίθριου δημοτικού θεάτρου ένα πλούσιο πρόγραμμα με τραγούδια από τα 12 επιτυχημένα της χρόνια στη δισκογραφία: «Δεν επιτρέπεται», «Μια γλυκιά μελωδία», «Τελικά δεν αξίζεις τίποτα», «Δεν σ' αδικώ», «Πάλι», «Δε θέλω τίποτα», «Οι δύσκολες στιγμές», «Φεγγάρι», αλλά και τις τρεις καινούριες επιτυχίες της από την πρόσφατη συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους: «Δίπλα σε σένα», «Απάντησέ μου», «Όνειρο»..

Το κέφι δυνάμωσε με τις πολλές και κλασικές λαϊκές επιτυχίες της ελληνικής μουσικής, με την τραγουδίστρια να χειροκροτείται από το κοινό. Την Νατάσα Θεοδωρίδου πλαισιώνει μία 10μελής ορχήστρα με εξαιρετικούς μουσικούς.

«Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα» κάνει μια αξιοθαύμαστη δουλειά. Η προσοχή του κόσμου είναι στραμμένη στα παιδιά κι όλοι μας πρέπει να υποστηρίζουμε τέτοιες ενέργειες», ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας.

6Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Sun Aug 02 2009, 20:22

mitsosgrthalia

mitsosgrthalia
TD Aventurero Member

Kai sto Volo apo th Floga htan kalesmenh!
Pragmatika poli wraia fwnh, alla ligo aggouri sth skinh kai den htan poli 8ermh me to koino!

Auto pou apokomisa pantos apo th sunaulia peran oti exei poli wraia fwnh einai to oti h Natasa den einai gia sunaulia..... Kserete poses fores h8ela na petakse louloudia????? Natasa Theodoridou 720401

https://www.facebook.com/dimitris.pitsavas

7Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Sun Aug 02 2009, 22:06

spike24

spike24
TD Aventurero Member

Νατάσα Θεοδωρίδου : Δεν είναι πλέον μόνη!

Natasa Theodoridou 400natasa8medium

Τους τελευταίους μήνες η Νατάσα είχε επιλέξει να είναι μόνη της, και είχε εξηγήσει τη συγκεκριμένη απόφαση στο περιοδικό «Close up»: «Εί­μαι μόνη μου σχεδόν ένα χρόνο και μου αρέσει έτσι. Όταν είσαι μόνος σου, αναπτύσσεις την ανάγκη της φιλίας και της συντροφικότητας και αυτό αρχίζει να με ευχαριστεί πολύ. Κάνω ό,τι θέλω τη στιγμή που το θέλω».

Εδώ και περίπου δύο μήνες όμως ένας γοητευτικός άντρας φαίνεται πως την έκανε να αναθεωρήσει. Το όνομά του είναι Θεόφιλος Τζιώτης, είναι 38 χρόνων, μένει στο Παλαιό Φάληρο και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο του real estate. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στις αρχές Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, δηλαδή λίγες ημέρες μετά το τέλος των εμ­φανίσεών της στο Όραμα της Θεσσαλονίκης. «Υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον από την αρχή» λέει φίλος της 38χρονης τραγουδίστριας. «Συναντήθηκαν ξανά στην Αθήνα και η συμπάθεια εξελίχθηκε σε διακριτικό φλερτ». Γι' αυτό τον λόγο μάλιστα θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να προστα­τεύσουν τη σχέση τους.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του Θεόφιλου Τζιώτη συμπληρώ­νει: «Δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα. Είναι χαμηλών τόνων ο Θεόφιλος. Γι' αυτό μάλιστα αποφεύγει να εμφανίζεται δημόσια με τη Νατάσα . Αντιλαμβάνεται πως η αναγνωρισιμότητα είναι μέρος της δουλειάς της αλλά όχι της δικής του. Εκείνη έχει σεβαστεί την επιθυμία του, οπότε μην περιμένετε να παραδεχτεί κανείς από τους δύο ότι είναι ζευγάρι. Θα παραμείνουν πολύ διακριτικοί
».

8Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Mon Aug 03 2009, 03:30

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

Natasa Theodoridou 818163 Natasa Theodoridou 83864

http://WWW.THALIA.COM

9Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Mon Aug 03 2009, 06:39

IroGrecia


TD Aventurero Member

Natasa Theodoridou 818163 Natasa Theodoridou 818163 Natasa Theodoridou 818163

10Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Mon Aug 03 2009, 06:41

Promiscuous

Promiscuous
TD Aventurero Member

Natasa Theodoridou 818163

11Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Wed Aug 05 2009, 19:23

spike24

spike24
TD Aventurero Member

Νατάσα Θεοδωρίδου : Με Ποιον Κάνει Διακοπές;

Natasa Theodoridou 53518458

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αυτή την εποχή συνεχίζει τις διακοπές της στην Χαλκιδική και φορτίζει τις μπαταρίες της για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Η Νατάσα βρίσκεται εκεί με την οικογένειά της και στενούς φιλους.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη σταρ να διατηρεί σχέση με τον Βασίλη Μιχαήλ. Καλά πληροφορημένη πηγή αναφερει στο Yupi: "Η Νατάσα και ο Βασίλης γνωρίζονται αρκετό καιρό και έχουν πολλούς κοινούς γνωστούς. Μάλιστα, έκαναν παρέα στις αρχές του καλοκαιριού, κάτι που όπως φαίνεται παρεξηγήθηκε απο πολλούς, οι οποίοι έσπευσαν να εικάσουν πως είναι ζευγάρι. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Παραμένουν δυο καλοί φίλοι".


http://www.yupi.gr/gossip/c11713/Natasa_8eodwridoy.html

12Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Wed Aug 05 2009, 23:14

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

maaaurh maaaaurhh Natasa Theodoridou 720401
Natasa Theodoridou 818163 noulhhhhhhh Natasa Theodoridou 83864 lol!

http://WWW.THALIA.COM

13Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Wed Aug 05 2009, 23:17

spike24

spike24
TD Aventurero Member

*D~A~D* wrote:maaaurh maaaaurhh Natasa Theodoridou 720401
Natasa Theodoridou 818163 noulhhhhhhh Natasa Theodoridou 83864 lol!

tritoksaderfh m thea lol! Natasa Theodoridou 720401 Natasa Theodoridou 720401

14Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Wed Sep 16 2009, 10:03

spike24

spike24
TD Aventurero Member

Θεοδωρίδου- Τζιώτης : Ρομαντικό σαββατοκύριακο στην Ίο!

Natasa Theodoridou 400_theodoridou5_medium


Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογράφους που προσπαθούν τους τελευταίους μήνες να τους απαθανατίσουν μαζί, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο σύντροφός της Θεόφιλος Τζιώτης ταξίδεψαν στην Ίο.

Το ζευγάρι πέρασε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στο νησί, επιλέγοντας για βουτιές και ηλιοθεραπεία την παραλία στην περιοχή του Μυλοπότα, που, αν και φημίζεται για την ομορφιά της, τις ημέρες του Σεπτεμβρίου είναι αρκετά ήρεμη. «Η Νατάσα δεν δίσταζε να τον αγκαλιάσει» περιγράφει άνθρωπος που βρέθηκε κοντά τους και συνεχίζει: «Ήταν βέβαια πολύ προσεκτική και κοιτούσε γύρω της για να δει αν κάποιος τους παρατηρεί. Κολύμπησαν για αρκετή ώρα και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι». Το απόγευμα της Κυριακής, λίγο πριν αναχωρήσουν με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, έκαναν μια τελευταία βόλτα στη Χώρα του νησιού.

(Yupi.gr)

15Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Thu Sep 17 2009, 03:14

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

sthn photo einai les kai efage kamia koufia(klania)sto routhouni Natasa Theodoridou 720401
agapame natasoula lol!
thanx noulh Natasa Theodoridou 83864

http://WWW.THALIA.COM

16Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Thu Sep 17 2009, 03:59

spike24

spike24
TD Aventurero Member

*D~A~D* wrote:sthn photo einai les kai efage kamia koufia(klania)sto routhouni Natasa Theodoridou 720401


Natasa Theodoridou 720401 Natasa Theodoridou 720401 Natasa Theodoridou 720401

17Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Mon Oct 26 2009, 22:23

spike24

spike24
TD Aventurero Member

Πώς πέρασε τα γενέθλιά της η Νατάσα

Natasa Theodoridou Image

Στις 24 Οκτωβρίου η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε γενέθλια, τα οποία και γιόρτασε στο νυχτερινό κέντρο
(όπου εμφανίζεται με τον Νίκο Μακρόπουλο) με τους θαυμαστές της, τους συνεργάτες της και μερικούς φίλους.

Ανάμεσα στα αγαπημένα πρόσωπα της Νατάσας ήταν ο Αντώνης Ρέμος.

Οι δύο τραγουδιστές είναι πολύ καλοί φίλοι, γι' αυτό ο Antonio πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στη Νατάσα το «Happy Birthday».

Η τραγουδίστρια συγκινήθηκε και ευχαρίστησε τον φίλο της, ενώ από διπλανό τραπέζι τής ευχήθηκε χρόνια πολλά
και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τον οποίο η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Με τον Αντώνη Ρέμο, όμως, την συνδέει μια παλιά φιλία, καθώς και οι δύο ξεκίνησαν την καριέρα τους στην Θεσσαλονίκη,
ενώ το 1996, όταν ήρθε η τραγουδίστρια στην Αθήνα, συνεργάστηκε με τον Αντώνη Ρέμο και τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Χιλιόχρονη!

(Zougla.gr)

18Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Sat Nov 14 2009, 06:00

spike24

spike24
TD Aventurero Member

Η Θεοδωρίδου και ο σύντροφός της διασκέδασαν στη Βίσση

Natasa Theodoridou Image

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Θεόφιλος Τζιώτης, την Πέμπτη το βράδυ έκλεισαν τραπέζι στην Άννα Βίσση
και διασκέδασαν με τις επιτυχίες της τραγουδίστριας, σε ένα από τα… πίσω τραπέζια του μαγαζιού.

Η Νατάσσα ήταν ντυμένη απλά, με τζιν, λευκό t – shirt και μπλε φουλάρι, ενώ είχε τα μαλλιά της μαζεμένα.
Δίπλα της καθόταν ο σύντροφός της, Θεόφιλος, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο καλός της φίλος, δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έξι μήνες και προσπαθούν, όσο μπορούν, να αποφεύγουν τις εξόδους και τους… φωτογράφους.
Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και προσπαθούν να κρατήσουν όσο πιο… χαμηλούς τόνους μπορούν,
γι΄ αυτό επισκέπτονται σπάνια μέρη όπου υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι.

Η Νατάσσα και ο Θεόφιλος δεν έχουν παραδεχτεί επίσημα πως είναι ζευγάρι, αλλά όσοι τους ζουν,
λένε πως οι δυο τους περνάνε υπέροχα και είναι πολύ αγαπημένοι.

(Zougla.gr)

19Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Sat Nov 14 2009, 06:13

spike24

spike24
TD Aventurero Member

Θεοδωρίδου- Τζιώτης : Έξι μήνες μαζί

Natasa Theodoridou C7c96fcd78a543dc9c3f08303952ed19

Πολύ ευτυχισμένη είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου τον τελευταίο καιρό. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτουν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον. Οι εμφανίσεις της με τον Νίκο Μακρόπουλο στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, ενώ στην προσωπική της ζωή διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. «Έχει βρει έναν άνθρωπο που θαυμάζει» λέει στενή της φίλη. «Είναι πετυχημένος, γοητευτικός, έχει τρόπους, τη σέβεται και κατανοεί το γεγονός πως η βασική της προτεραιότητα είναι οι κόρες της».

Η σχέση τους ξεκίνησε στα τέλη της άνοιξης και από τότε είναι αχώριστοι. Αν και κανείς από τους δυο δεν έχει παραδεχτεί επίσημα ότι είναι ζευγάρι, δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί. «Ο Θεόφιλος είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας που δεν του αρέσει η δημοσιότητα» συνεχίζει η ίδια πηγή. «Αναγνωρίζει το γεγονός ότι η σύντροφός του είναι διάσημη και είναι λογικό να απασχολεί η προσωπική της ζωή αλλά εκείνος δεν επιθυμεί να τον φωτογραφίζουν».

Το βράδυ της Πέμπτης, η Νατάσα και ο 38χρονος σύντροφός της πήγαν μαζί στο Αθηνών Αρένα για να παρακολουθήσουν το show της Άννας Βίσση. «Προσπάθησαν να είναι όσο πιο διακριτικοί γίνεται» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Δεν κατάλαβαν ότι τους φωτογράφισαν μαζί. Στην παρέα τους ήταν και ο γνωστός δημοσιογράφος, Χρήστος Νέζος, ένας από τους πιο στενούς φίλους της Νατάσας».

Natasa Theodoridou 08312df3d91a981f8042dbf3ccd3b8f4

Natasa Theodoridou D9946baa6f1763efcfe5570a55b01331

(Yupi.gr)

20Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Fri Dec 18 2009, 23:54

spike24

spike24
TD Aventurero Member

Η Νατάσσα και ο Θεόφιλος σε επίδειξη μόδας

Natasa Theodoridou Image

Τα βλέμματα όλων τράβηξε χθες βράδυ η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Θεόφιλος Τζιώτης,
στην επίδειξη μόδας του Νίκου Κριθαριώτη. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας κάθισαν
στην πρώτη σειρά και παρακολούθησαν με προσοχή τις δημιουργίες του στενού φίλου του
Θεόφιλου, Νίκου Κριθαριώτη. Όσοι βρέθηκαν στο show κοίταζαν επίμονα το ζευγάρι, καθώς
οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες. Ο 38χρονος επιχειρηματίας είναι πολύ χαμηλών
τόνων και αποφεύγει να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις με φωτογράφους και δημοσιογράφους,
όσο για την τραγουδίστρια, τον τελευταίο καιρό αποφεύγει πολύ τις κάμερες και δεν κάνει
πια ούτε μια… δήλωση όταν βρίσκεται σε κοσμικά events -γεγονός που έχει σχολιαστεί
αρνητικά. Το ζευγάρι πάντως, είναι μαζί σχεδόν επτά μήνες και είναι πολύ ερωτευμένο.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=88355&cid=11

21Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Wed Dec 30 2009, 23:06

spike24

spike24
TD Aventurero Member

Θεοδωρίδου- Τζιώτης : Ψώνια στην Κηφισιά με τη 14χρονη κόρη της

Natasa Theodoridou F2685b684fb7c6018d0941fac6b92bfd

H σχέση τους έγινε talk of the town από τον πρώτο καιρό που ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί. Η Νατάσα
Θεοδωρίδου και ο Θεόφιλος Τζιώτης είναι μαζί σχεδόν επτά μήνες και τώρα πια δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Όπως λέει πρόσωπο από το περιβάλλον της Νατάσας, «απολαμβάνουν αυτό που ζουν. Ο Θε­όφιλος σέβεται
απόλυτα τη δουλειά της Νατάσας, όπως και εκείνη τη δική του – ο Θεόφιλος ασχολείται με το real estate.
Η Νατάσα, για πρώτη φορά ύστερα από καιρό, αισθάνεται ότι είναι σε μια σχέση με έναν άνθρωπο που μπορεί
να της προσφέρει μόνο θετικά πράγματα» αναφέρει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Επιπλέον μια από τις αγαπημένες συνήθειες του ζευγαριού είναι να δει­πνεί αρκετές μέρες μέσα στην εβδομάδα
σε γνωστά εστιατόρια της Κηφι­σιάς. Όπως έκαναν και το περασμένο Σάββατο, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά
ήταν μεσημεριανή ώρα και μαζί τους ήταν η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας, η Χριστιάνα. Οι τρεις τους ήταν ντυμένοι
casual και μετά το με­σημεριανό τους γεύμα αποφάσισαν να συνεχίσουν την κοινή τους έξοδο κάνοντας βόλτα στην περιοχή.

http://www.yupi.gr/gossip/c14920/8eodwridoy-_Tziwths.html

22Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Fri Jan 01 2010, 03:40

spike24

spike24
TD Aventurero Member

«Πόλεμος» για… ένα τραπέζι!

Natasa Theodoridou Image

Οργιάζουν οι φήμες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, ότι την ημέρα των Χριστουγέννων,
υπήρξε «κόντρα» ανάμεσα στο Νίκο Μακρόπουλο και την Νατάσα Θεοδωρίδου, για…
ένα τραπέζι πίστα και συγκεκριμένα για το πρώτο τραπέζι πίστα.

Σύμφωνα λοιπόν και με τις σχετικές φήμες, το πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό μαγαζί
όπου εμφανίζονται οι τραγουδιστές το είχε κλείσει η Νατάσσα Θεοδωρίδου για τον «καλό»
της και την παρέα του και το ίδιο ο Νίκος Μακρόπουλος για την οικογένειά του.

Τελικά δεν μπόρεσε σε κανέναν να δοθεί από τους δυο σύμφωνα πάντα με τις φήμες και έτσι
το τραπέζι το διέθεσε ο επιχειρηματίας του νυχτερινού μαγαζιού στην δική του οικογένεια...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=91563&cid=11

23Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Sun Jan 10 2010, 21:41

john@kos

john@kos
TD Aventurero Member

H Νατάσα Θεοδωρίδου πήγε για καφέ και βγήκε "πλατινένια"!

Natasa Theodoridou __1262947480

Μία ιδιαίτερη έκπληξη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στη Νατάσα Θεοδωρίδου κατά την διάρκεια της πρωτοχρονιάτικης εκπομπής που την φιλοξένησε!



Ή μάλλον καλύτερα δύο εκπλήξεις!



Δύο πλατινένιοι δίσκοι, καθώς το best of album "Δίπλα σε σένα" αλλά και το τελευταίο άλμπουμ της Νατάσας "Μία κόκκινη γραμμή" ξεπέρασαν τις πλατινένιες πωλήσεις!



Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, η Νατάσα ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο και τους συνεργάτες της για όλα αυτά τα χρόνια που είναι δίπλα της και την στηρίζουν όσο και την ίδια την Ελένη χαρίζοντας της μία ειδική πλακέτα με τα εξώφυλλα όλων των άλμπουμ της τιμής ένεκεν για την υποστήριξη της!



Εμείς ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες!

mad

mpravo natasa Natasa Theodoridou 919114

24Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Sun Jan 10 2010, 21:42

Promiscuous

Promiscuous
TD Aventurero Member

dn mou aresei idiaitera alla bravo ths.
exei diarkeia kai ola ths ta cd exoun epikirothei apo tn IPFI an dn kanw la8os.

25Natasa Theodoridou Empty Re: Natasa Theodoridou Sun Jan 10 2010, 21:44

john@kos

john@kos
TD Aventurero Member

Promiscuous wrote:dn mou aresei idiaitera alla bravo ths.
exei diarkeia kai ola ths ta cd exoun epikirothei apo tn IPFI an dn kanw la8os.

nomizw etsi einai...

m ekane entypwsi pou katafere k platina Shocked

mpravo tis Natasa Theodoridou 919114

Sponsored content



Back to top  Message [Page 1 of 4]

Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-

» Natasa Mpofiliou

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum