Thalia Diva Forum
Welcome to Thalia Diva Fan Club!

Please Log in or Register!

Join the forum, it's quick and easy

Thalia Diva Forum
Welcome to Thalia Diva Fan Club!

Please Log in or Register!
Thalia Diva Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Thalia Diva Forum
Subscribe to Thalia Diva Youtube Channel https://www.youtube.com/user/thaliadivaGreekFC

You are not connected. Please login or register

alexandra burke

Go down  Message [Page 1 of 1]

1alexandra burke Empty alexandra burke Wed Feb 18 2009, 13:36

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

Επική συμφωνία για την Alexandra!


Η Alexandra Burke, η νικήτρια της τελευταίας περιόδου του X Factor, υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο. Η συμφωνία της Alexandra χαρακτηρίζεται "επική" από τον διεθνή τύπο, όχι μόνο για το γεγονός ότι η εταιρεία είναι η Epic, αλλά και για το ύψος της που, όπως κυκλοφόρησε, φτάνει τα 3.000.000 λίρες Αγγλίας.

Το γεγονός της δισκογραφικής συνεργασίας με την αμερικανική Epic αύξησε κάθετα τις ελπίδες και τις πιθανότητες μιας καλής πορείας της βρετανίδας Alexandra στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς η αμερικανική αγορά είναι πολύ "σκληρή" για τους Ευρωπαίους καλλιτέχνες και ιδιαίτερα για τους πρωτοεμφανιζόμενους.

Η Epic είναι η εταιρεία που "στεγάζει" δισκογραφικά άλλες δύο πολύ μεγάλες καλλιτέχνιδες, την Beyonce και την Rihanna και το σίγουρο είναι ότι η Alexandra θα τύχει πολύ καλής μεταχείρισης και επαρκούς προβολής.

Το δισκογραφικό συμβόλαιο της Alexandra Burke περιλαμβάνει την κυκλοφορία πέντε δίσκων, γεγονός που αποδεικνύει την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας στην Burke, την οποία "βλέπουν" ως την δική τους απάντηση στην Leona Lewis.

"Η Epic πιστεύει ότι η Alexandra μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα της Leona Lewis", ανέφερε άτομο από την δισκογραφική βιομηχανία. "Η αμερικανική αγορά λατρεύει τις γυναίκες με μεγάλη φωνή. Και η Alexandra είναι μία από αυτές. Αν πλησιάσει την επιτυχία της Leona θα είναι μεγάλη επιτυχία".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Alexandra σύντομα θα μπει στο studio και το πρώτο της άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Βρετανία τον Νοέμβριο.

http://WWW.THALIA.COM

2alexandra burke Empty Re: alexandra burke Wed Feb 18 2009, 13:36

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

gia na doume Razz
gia na doume alexandra burke 68461

http://WWW.THALIA.COM

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum