Thalia Diva Forum
Welcome to Thalia Diva Fan Club!

Please Log in or Register!

Join the forum, it's quick and easy

Thalia Diva Forum
Welcome to Thalia Diva Fan Club!

Please Log in or Register!
Thalia Diva Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Thalia Diva Forum
Subscribe to Thalia Diva Youtube Channel https://www.youtube.com/user/thaliadivaGreekFC

You are not connected. Please login or register

mark ronson

Go down  Message [Page 1 of 1]

1mark ronson Empty mark ronson Sat Feb 14 2009, 11:32

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

Συνωστισμός στην ...πόρτα του Ronson!

Ο Mark Ronson, που έχει τιμηθεί τρεις φορές με βραβείο Grammy για τις πολύ επιτυχημένες παραγωγές του, βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες ζητούν την συνεργασία του, ενώ και ο ίδιος σκέφτεται διάφορες συνεργασίες.

Οι Boyzone, που επανενώθηκαν το 2007 και πέρυσι κυκλοφόρησαν ένα άλμπουμ με τις παλιότερες επιτυχίες τους αλλά και τρία νέα τραγούδια, ετοιμάζονται να μπουν στο studio για έναν νέο δίσκο και ζητούν την συνεργασία του Ronson, αλλά φοβούνται ότι ο παραγωγός θα τους απορρίψει επειδή είναι πολύ απασχολημένος και έχει μεγάλη ζήτηση. Ο τραγουδιστής των Boyzone Stephen Gately παραδέχεται ότι το συγκρότημα επιθυμεί απελπισμένα να εξασφαλίσει την συνεργασία του Ronson για το επόμενο άλμπουμ τους. Αλλά φοβάται ότι ίσως το συγκρότημά του δεν έχει τα κατάλληλα "διαπιστευτήρια" για να καταφέρει να προκαλέσει το ενδιαφέρον του παραγωγού και να τον πείσει να συνεργαστεί μαζί τους.

"Θα θέλαμε πάρα πολύ να δουλέψουμε με τον Mark Ronson, αλλά δεν ξέρω αν κι εκείνος θα ήθελε να δουλέψει μαζί μας. Είναι "ψαγμένος" παραγωγός και μπορεί να είναι ιδιότροπος. Αλλά μας αρέσει η περιπέτεια", δήλωσε ο Gately που δημοσιοποίησε και το ενδιαφέρον του συγκροτήματος να συνεργαστούν με την Leona Lewis, καθώς τα μέλη του συγκροτήματος είναι θαυμαστές της δουλειάς της: "Θα ήθελα να κάνω ένα ντουέτο με την Leona. Έχει καταπληκτική φωνή. Δεν υπάρχει καλύτερη για να συνεργαστούμε. Είναι υπέροχη", ολοκλήρωσε ο Gately.

Στο μεταξύ ο Mark Ronson επιβεβαίωσε ότι θα δουλέψει για το νέο άλμπουμ του Robbie Williams. Ο σταρ εκτός από τον Ronson επιθυμεί και την συνεργασία του Guy Chambers για το άλμπουμ που θα περιλαμβάνει και ένα παλιό, ανολοκλήρωτο κομμάτι. "Από παλιά ήταν ενθουσιασμένος με το κομμάτι, οπότε δεν είναι κάτι εντελώς καινούριο. Σκοπεύω να πάω στο Los Angeles για να το ολοκληρώσουμε μαζί", δήλωσε ο Ronson, επιβεβαιώνοντας την συνεργασία του με τον Williams.

Εκτός από το άλμπουμ του Robbie, ο Ronson φέρεται να συνεργάστηκε πρόσφατα και με την Lady Gaga, πάνω σε νέο υλικό. Η τραγουδίστρια της ποπ βρέθηκε στο Λονδίνο αφού συνεργάζεται με τις Pussycat Dolls στην περιοδεία τους, και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε τον απαιτούμενο χρόνο να δουλέψει με τον παραγωγό στα νέα της τραγούδια. "Δούλεψαν πάνω σε μερικά κομμάτια που έχουν πολύ καλή ποιότητα και θα προκαλέσουν αίσθηση", δήλωσε "πηγή" των βρετανικών εφημερίδων.




Και αφού αναφερθήκαμε στην Lady Gaga, θα πρέπει να συμπληρώσουμε ότι η 22χρονη αμερικανίδα μπήκε στο στόχαστρο του Ne-Yo, ο οποίος θέλει να δουλέψει μαζί της: "Ελπίζω να μπορέσω να συνεργαστώ με την Lady Gaga. Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ με καλλιτέχνη. Αυτό που κάνει τον πραγματικό καλλιτέχνη είναι να είναι ο εαυτός του. Για μένα, αποτελεί την επιτομή της τέχνης. Είναι "παράξενη", αλλά είναι αναζωογονητική. Δεν δικαιολογείται για το ποια είναι. Είναι περήφανη για τον εαυτό της και σκοπεύω να της ζητήσω να συνεργαστούμε", δήλωσε ο ράπερ!

http://WWW.THALIA.COM

2mark ronson Empty Re: mark ronson Sat Feb 14 2009, 11:33

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

egw tha synergastw me thn lady gaga Laughing
alla akoma den kserw pws lol!
tha vrw kati mark ronson 720401

http://WWW.THALIA.COM

3mark ronson Empty Re: mark ronson Tue Mar 24 2009, 23:20

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

Ο Mark Ronson ενώνει δυνάμεις με τους Duran Duran.






Ο Mark Ronson ξεκινάει συνεργασία με τους Duran Duran για την ηχογράφηση του 13ου άλμπουμ τους, συνέχεια του 'Red Carpet Massacre' (2007).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ronson είναι ενθουσιασμένος μιας και πιστεύει πως μπορεί να φέρει ένα νέο, φρέσκο ήχο στη μπάντα.



http://WWW.THALIA.COM

4mark ronson Empty Re: mark ronson Tue Mar 24 2009, 23:21

*D~A~D*

*D~A~D*
TD Aventurero Member

gia na doume gia na doume mark ronson 68461
giati to teleytaio cd htan Razz

http://WWW.THALIA.COM

Sponsored content



Back to top  Message [Page 1 of 1]

Similar topics

-

» Mark Angelo!

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum