Thalia : Thalia Diva Greek Forum (www.thalia-diva.com)
Welcome to Thalia Diva Fan Club!

Please Log in or Register!

Kalomoira

Page 87 of 87 Previous  1 ... 45 ... 85, 86, 87

View previous topic View next topic Go down

Re: Kalomoira

Post by tsomi on Sat Nov 26 2011, 15:25

Babysitting 3 kids!!!!! Help!!!

tsomi
TD Aventurero Member

Αριθμός μηνυμάτων: 9498
Ημερομηνία εγγραφής: 2008-06-22

Back to top Go down

Post by tsomi on Sun Nov 27 2011, 14:29

Η Καλομοιρα για τις σεξι φωτογραφησεις

tsomi
TD Aventurero Member

Back to top Go down

Post by tsomi on Sun Nov 27 2011, 22:18

Sexy φωτογράφηση
Έγινε της Καλομοίρας…

Η sexy Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα και φωτογραφήθηκε για το νέο της digital single με τίτλο “This is the Time”!

Η φωτογράφηση δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Glam που κυκλοφορεί με τον κυριακάτικο Ελεύθερο Τύπο! Ο Θωμάς Χρυσοχοΐδης την φιλοξένησε στο στούντιο του και εκείνη ως άψογη επαγγελματίας που είναι ακολουθησε όλες τις οδηγίες του!

Στην συνέντευξη η Καλομοίρα μιλάει για τον έγγαμο βίο της, για το πότε θα κάνει παιδιά, για την απόφασή της να μείνει κοντά στην οικογένειά της μετά τον θάνατο του Θείου της αλλά και για το καινούριο της single! Στις φωτογραφίες βλέπουμε τη νεαρή τραγουδίστρια ανανεωμένη και χαμογελάστη όπως πάντα!

tsomi
TD Aventurero Member

Back to top Go down

Post by tsomi on Mon Nov 28 2011, 13:00

Καλομοίρα
«Μακριά από τα νυστέρια!»

Για τον ευτυχισμένο έγγαμο βίο της με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, την επιθυμία της να αποκτήσει τα δικά της παιδιά, τα talent shows αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις μίλησε στο περιοδικό «Glam» η Καλομοίρα.

Η 26χρονη ποπ τραγουδίστρια έχει ήδη συμπληρώσει 14 μήνες παντρεμένη. Πώς είναι ο έγγαμος βίος; «Υπέροχος! Είμαι χαρούμενη που είμαι μαζί με τον άντρα μου και μεγαλώνουμε μαζί. Δεν το πιστεύω πώς πέρασε ο καιρός έτσι γρήγορα» είπε. Έχει αλλάξει η ζωή τους μετά το γάμο; «Όχι πολύ… το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι για κάθε σημαντική κίνηση που κάνουμε στη ζωή μας μιλάμε για ώρες, μέρες για να δούμε τι θα κάνουμε τελικά. Είναι ωραία γιατί δουλεύουμε ως ομάδα».

Η επιθυμία της να γίνει μητέρα είναι έντονη: «Ναι, το σκέφτομαι συνέχεια. Θέλω πολύ- με το καλό- να κάνω παιδιά αλλά χρειάζομαι λίγο καιρό με τον άντρα μου. Νομίζω ότι θα ήταν σούπερ να μείνουμε ένα χρόνο ακόμη οι δυο μας και μετά μπορεί να το βάλουμε μπροστά». Όταν η ίδια μείνει έγκυος είναι αποφασισμένη να σταματήσει να κάνει σέξι φωτογραφήσεις: «Όταν κάνω παιδιά δεν θα θέλω να φωτογραφίζομαι προκλητικά . ΓιΆ αυτό λέω μέσα μου “Ας το κάνω τώρα που νιώθω άνετα και που δεν είμαι μητέρα!”» υποστήριξε.

Θα ήθελε να πάρει μέρος σε κάποιο από τα φιλανθρωπικά σόου στην τηλεόραση; «Αγαπώ τα σόου που τα έσοδα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. Στα φάση όπου είμαι τώρα δεν νομίζω να συμμετείχα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον. Τώρα συζητώ να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα περισσότερα».

Η ίδια απολαμβάνει τις αλλαγές στην εμφάνισή της, αλλά αισθητική επέμβαση δεν έκανε ποτέ: «Τα φοβάμαι αυτά πάρα πολύ. Μπορεί να έκανα μπότοξ όταν θα έφτανα στα εβδομήντα, αλλά μέχρι εκεί. Ο Θεός μας έκανε όλους όμορφους και δεν πρέπει να μοιάζουμε σε κανέναν. Αγαπώ τη μεγάλη μύτη μου και τα δάχτυλα στα πόδια μου. είναι σημαντικό να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως πραγματικά είναι. Τα γεράματα είναι μέσα στη ζωή, οπότε μακριά από τα νυστέρια!».

tsomi
TD Aventurero Member

Back to top Go down

Post by marakii_1988 on Mon Jan 09 2012, 22:34

nice Wink

marakii_1988
TD Aventurero Member

Αριθμός μηνυμάτων: 10203
Ημερομηνία εγγραφής: 2009-03-29