Thalia Diva Forum
Welcome to Thalia Diva Fan Club!

Please Log in or Register!
Thalia Diva Forum
Subscribe to Thalia Diva Youtube Channel https://www.youtube.com/user/thaliadivaGreekFC

You are not connected. Please login or register

Tatiana Stefanidou!

Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down  Message [Page 10 of 13]

226 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Sep 16 2010, 04:37

spike24

avatar
TD Aventurero Member
H Tατιάνα στην εκπομπή της Χ. Λαμπίρη για την πρεμιέρα της


_________________

227 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Sep 16 2010, 04:41

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Το trailer της πρεμιέρας του "Αξίζει να το ζεις"


_________________

228 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Sep 16 2010, 04:45

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Η φωτογράφιση της Τατιάνας Στεφανίδου


_________________

229 Re: Tatiana Stefanidou! on Fri Sep 17 2010, 01:27

john@kos

avatar
TD Aventurero Member
theara i tati


_________________Μη στεναχωριέσαι ...ότι και να γίνει θα 'μαι γω τα μάτια σου...για πάντα !

230 Re: Tatiana Stefanidou! on Sun Sep 19 2010, 04:53

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Τατιάνα Στεφανίδου : «Έκλαψα πάρα πολύ μες στο καλοκαίρι. Ήρθα σε απόγνωση»Παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει, έχει άποψη. Super woman με δυναμική ώθησης απΆ τη γυναίκα της διπλανής πόρτας. ¶βαφη και με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω είναι σαν να κυκλοφορεί με ένα προσωπικό συνεργείο φωτιστών...


- Είχε τελειώσει η σεζόν, ήταν τέλη Ιουνίου νομίζω, όταν έμαθες πως δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή σου...

Όχι, δεν ήταν τέλη Ιουνίου, ήταν μέσα Ιουλίου.

- Όλο αυτό, λοιπόν, ήταν, θεωρείς, μια κίνηση απΆ το κανάλι για να μην έρθεις σε συμφωνία με άλλους; Να βρεθείς εκτός ή να μείνεις εφεδρία στον ΑΝΤ1 για να χρησιμοποιηθείς όπου το κανάλι σε θεωρήσει χρήσιμη;

Δεν μπορώ εγώ να σου απαντήσω σΆ αυτό, δεν είμαι σε θέση να εξηγήσω τους στόχους ή το σκεπτικό αυτής της κίνησης. Αυτά τα ξέρει μόνο ο ΑΝΤ1. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι οι επιπτώσεις στη δουλειά μου και στη ζωή μου. Και βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Πολύ απλά, έμεινα χωρίς δουλειά, σε μια περίοδο που δεν υπήρχαν ελεύθερες θέσεις εργασίας για το δικό μου εργασιακό, αν θες, πεδίο. Είχαν μελετηθεί, είχαν ολοκληρωθεί και είχαν συμφωνηθεί τα προγράμματα των καναλιών κι εγώ, εκ των πραγμάτων, στα μέσα Ιουλίου, θα δυσκολευόμουν να κάνω κάτι.

- Τελικά πιστεύεις πως η σχέση του καναλιού με το σύζυγό σου, Νίκο Ευαγγελάτο, επηρέασε και τη δική σου με το κανάλι;

Όχι, δεν το πιστεύω.

- Στενοχωρήθηκες με όλη αυτή την απρόσμενη εξέλιξη;

Πάρα πολύ. Υπερβολικά. Έκλαψα πάρα πολύ μες στο καλοκαίρι. Ήρθα σε απόγνωση. Βυθίστηκα σε βαθιά απογοήτευση. Και; Και όλο αυτό μου έκανε πολύ καλό, γιατί κάνω ένα νέο ξεκίνημα, δυναμικό και περισσότερο δημιουργικό.

- Υποθέτω, όμως, πως οικονομικά μπορείς να μείνεις εκτός τηλεόρασης κάποιο χρονικό διάστημα. Γιατί βιάστηκες να συμφωνήσεις με το Star;

Το πιο σημαντικό απΆ όλα για μένα στάθηκε το συναισθηματικό κομμάτι. Με πείραξε πάρα πολύ. Γιατί ο ΑΝΤ1 δεν ήταν μια απλή συνεργασία για μένα. Είχα τυφλή εμπιστοσύνη στο κανάλι. Και όσο κι αν είχα πει, και σε σένα θυμάμαι σε συνεντεύξεις και σε άλλες συνεντεύξεις και το Άχα γράψει και στο TiLife, στο blog μου, πως η δουλειά δεν είναι οικογένειά σου, πως δεν δενόμαστε στις δουλειές, πως δεν πρέπει να επενδύουμε συναισθηματικά, παρΆ όλα αυτά, έντεκα χρόνια είναι αυτά στον ΑΝΤ1 απΆ τη ζωή μου. Είναι πέντε χρόνια την πρώτη περίοδο που ξεκίνησα και άλλα έξι μετά. Θες δεν θες, λοιπόν, όταν οφείλεις σΆ αυτό το σταθμό την πορεία σου, την ανάδειξή σου, είναι αλλιώς οι σχέσεις και δεν είναι εύκολο να απομονωθεί το συναισθηματικό κομμάτι. Σίγουρα υπήρχε το τυπικά επαγγελματικό σκέλος σΆ αυτή τη σχέση, αλλά περίμενα ίσως μια άλλη αντιμετώπιση, μια διαφορετική διακοπή συνεργασίας, αν θες. Τα Άχω πει, τα Άχω γράψει και στο blog μου και ίσως επαναλαμβάνομαι τώρα, αλλά ακόμα κι αν στενοχωρήθηκα, κι αν έκλαψα, κι αν βρέθηκα σε απόγνωση, κι αν είχα μείνει, στα μέσα Ιουλίου, χωρίς δουλειά εγώ αλλά κι άλλα 17 άτομα, η ομάδα της εκπομπής, τελικά, δεν μπορώ να κρατήσω κακία. Και δεν μπορώ να κρατήσω κακία, γιατί αυτό που κυριαρχεί, όπως συμβαίνει σε κάθε διακοπή σχέσης, τελικά είναι ένα μεγάλο συναίσθημα ευγνωμοσύνης.

http://www.yupi.gr/gossip/c21309/Tatiana_Stefanidoy.html


_________________

231 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Sep 23 2010, 01:32

Promiscuous

avatar
TD Aventurero Member
konta 40% ekane sthn premiera ths

232 Re: Tatiana Stefanidou! on Wed Oct 27 2010, 23:55

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Η Χριστίνα Λαμπίρη στην Τατιάνα Στεφανίδου


_________________

233 Re: Tatiana Stefanidou! on Wed Oct 27 2010, 23:56

Promiscuous

avatar
TD Aventurero Member

234 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Oct 28 2010, 01:44

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Τατιάνα Στεφανίδου : «Θα 'θελα κι άλλο παιδί. Θα έκανα και εξωσωματική»Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνάντησης μεταξύ της Τατιάνας Στεφανίδου και της Χριστίνας Λαμπίρη, η παρουσιάστρια του «Αξίζει να το Ζεις» δεν αρκέστηκε μόνο σε κάποιες ερωτήσεις. Η συνέντευξη από κάποια στιγμή και μετά μετατράπηκε σε διάλογο.

Η Χριστίνα μιλώντας για τη σχέση της με το σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο, συγκίνησε την Τατιάνα, η οποία πήρε τα χαρτομάντιλα που είχε δίπλα της και σκούπισε τα μάτια της. Αμέσως μετά, είπε χαμογελαστή: «Δεν είμαι γελοία παρουσιάστρια; Να μην κλαίει ο καλεσμένος και να κλαίω εγώ;». «Μήπως έχουμε εγκυμοσύνη; Αν υποψιαστώ ότι θα το διαβάσω στο "DownTown" θα γίνω έξαλλη», απάντησε η Χριστίνα και αμέσως τη ρώτησε τι ήταν αυτό που τη συγκίνησε: «Η σχέση με τον πατέρα. Πάμε», απάντησε συγκινημένη η Τατιάνα. «Πότε θα 'ρθεις στην εκπομπή για μια συνεντευξούλα;» ρώτησε η Χριστίνα Λαμπίρη για να πάρει την απάντηση: «Θα πάει κλαίγοντας απΆ την αρχή μέχρι το τέλος. Φαντάσου ρωτάω και κλαίω. Πού να με ρωτήσεις κιόλας».

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε στη Χριστίνα ότι θα 'θελε να κάνει κι άλλο παιδί «αλλά ο Ευαγγελάτος θέλει τόσο πολύ να ασχοληθώ μαζί του που δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Θα έκανα και εξωσωματική».

http://www.yupi.gr/gossip/c22561/Tatiana_Stefanidoy.html


_________________

235 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Oct 28 2010, 01:48

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Στεφανίδου - Λαμπίρη : Πώς σχολιάζουν την αποχώρηση της Μπάρμπα από το «Πρωινό Mou»;Η Χριστίνα Λαμπίρη και η Τατιάνα Στεφανίδου εξέφρασαν ανοιχτά τη γνώμη τους για το περιστατικό που συνέβη στο «Πρωινό Μou» του Mega με τους παρουσιαστές και τη Βάνα Μπάρμπα.

«Αυτά που ακολούθησαν δεν μου άρεσαν. Στην αρχή ήθελαν να την κρατήσουν, να της δείξουν τη σκαλέτα κ.λπ. και μόλις έφυγε άρχισε το… Δεν θα πω τη λέξη για να μη γίνει αναπαραγωγή από τα blogs. Το θέμα είναι ότι άρχισαν να σχολιάζουν όταν έφυγε η Βάνα απ' το στούντιο. Αν ήμουν στη θέση τους, αυτό δεν θα το έκανα, σίγουρα», δήλωσε η Χριστίνα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε ότι ίσως η αντίδραση των δύο παρουσιαστών δικαιολογείται από το γεγονός ότι η Βάνα Μπάρμπα είπε στη Φαίη Σκορδά ότι από το Alter πήγε στο Mega και η συμπεριφορά της έχει αλλάξει. «Ήταν ευθεία προσβολή αυτό της Βάνας, οπότε τι να κάνουν και αυτοί;».

http://www.yupi.gr/gossip/c22562/Stefanidoy_-_Lampirh.html


_________________

236 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Oct 28 2010, 01:50

Promiscuous

avatar
TD Aventurero Member
o ka8enas exei to dikio tou Suspect

237 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Nov 04 2010, 18:58

john@kos

avatar
TD Aventurero Member
Λαχτάρησαν Στεφανίδου και Ευαγγελάτος με το γιό τους


Λαχτάρησαν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος με το αγγελούδι τους! Ο γιος τους Νικόλας έσπασε το πόδι του και χρειάστηκε επειγόντως να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο μικρός την περασμένη Δευτέρα έπαθε ατύχημα, τραυματίστηκε σοβαρά και τον μετέφεραν εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια. Εκεί οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν ότι υπέστη κάταγμα και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα.

Ιδιαίτερα ανήσυχοι για την έκβαση της επέμβασης, όπως ήταν φυσικό, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος προσπάθησαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Ηταν συνεχώς στο προσκεφάλι του παιδιού τους, στηρίζοντάς το αυτή τη δύσκολη στιγμή και περιβάλλοντάς το με την αγάπη τους, ενώ προσεύχονταν όλα να πάνε καλά...

Οπως ήταν φυσικό, η Τατιάνα χθες δεν ήταν σε θέση να κάνει εκπομπή. Ηθελε να είναι κοντά στο παιδί της. Τίποτε άλλο δεν είχε σημασία για εκείνη. Πρώτα απΆ όλα εξάλλου είναι μητέρα! Τα παιδιά της είναι το σημαντικότερο στον κόσμο, κάτι που έχει δηλώσει επανειλημμένως.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και με δελτίο Τύπου του Star προκειμένου να ενημερώσουν για την εκπομπή επανάληψης της παρουσιάστριας που προβλήθηκε χθες στο κανάλι (έπαιξαν αποσπάσματα από συνεντεύξεις που έχουν δώσει στην εκπομπή, μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Μαρία Μπακοδήμου).

Τατιάνα και Νίκος ήταν κοντά στο παιδί τους και την προχθεσινή βραδιά και χθες όλο το 24ωρο. Εχοντας χαλαρώσει, αφού η χειρουργική επέμβαση κρίθηκε επιτυχής, Στεφανίδου και Ευαγγελάτος ευχαρίστησαν τους θεράποντες ιατρούς. Χθες συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού τους επισκέφτηκαν στην κλινική, από την οποία ο Νικόλας σήμερα -το πολύ αύριο-αναμένεται να πάρει εξιτήριο και ευχήθηκαν περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον μικρούλη. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Νικόλας θα κυκλοφορεί με γύψο για κάποιες ημέρες.


_________________Μη στεναχωριέσαι ...ότι και να γίνει θα 'μαι γω τα μάτια σου...για πάντα !

238 Re: Tatiana Stefanidou! on Fri Nov 05 2010, 00:33

spike24

avatar
TD Aventurero Member
To diavasa ki egw ayto, perastika tou


_________________

239 Re: Tatiana Stefanidou! on Wed Nov 10 2010, 05:11

john@kos

avatar
TD Aventurero Member
Ο απίστευτος καυγάς στην Τατιάνα για την γκετοποίηση της Αθήνας


Κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι κατέβαλε η Τατιάνα το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της, αλλά δυστυχώς αυτό στάθηκε αδύνατον.

Η εκπομπή Αξίζει να το Ζεις είχε ως θέμα της την γκετοποίηση ορισμένων περιοχών στο κέντρο της Αθήνας. Γνωστοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού - και όχι μόνο - χώρου μίλησαν γιΆαυτό. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη ύψωσε τον τόνο της φωνής της μιλώντας για το κομμουνιστικό κόμμα, την στάση που αυτό έχει κρατήσει στο θέμα των μεταναστών, αλλά και το πόσο η ίδια υποστηρίζει τους Χρυσαυγίτες και όσα εκείνοι κάνουν. «Το ΚΚΕ έχει δώσει τις εξετάσεις του. Κάποια αιτία όμως υπάρχει για να έρχεται στην χώρα μας αυτή η πληθώρα των μεταναστών. Έχουμε καταστρέψει τις πατρίδες του. Έχουμε στείλει εκστρατευτικά σώματα εκεί. Ο Γκέμπελς είπε ότι όσο εμφανίζονται φτηνά εργατικά χέρια, τόσο κατεβαίνει το μεροκάματο».

«Η ιδεολογία σας μου είναι αδιάφορη» της απάντησε μία από τις άλλες προσκεκλημένες και η γνωστή ηθοποιός έγινε έξαλλη. «Σας παρακαλώ πολύ, ο Στάλιν ήτανε ο μεγαλύτερος ηγέτης και η Χρυσή Αυγή ορθώς πήρε το ποσοστό που πήρε στις πρόσφατες εκλογές στο κέντρο της πρωτεύουσας». (Σας θυμίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή έλαβε στην ΑΆ Αθήνας περίπου 5.5%).

«Ντροπή σου» άρχισαν να φωνάζουν όσοι καλεσμένοι διαφώνησαν μαζί της και το στούντιο λίγο έλειψε να μετατραπεί σε ρινγκ.

Απόλυτα ψύχραιμη, η παρουσιάστρια κατέβαλλε κάθε προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα , ούτως ώστε και όλοι να λάβουν τον λόγο, αλλά και να ακουστούν όλες οι απόψεις. Λίγα λεπτά αργότερα, μίλησε κάτοικος του κέντρου της Αθήνας, ο οποίος διηγήθηκε την περιπέτεια που είχε η κόρη του, όταν από θαύμα όπως είπε γλίτωσε τον βιασμό από μετανάστες. «Εγώ δηλαδή εάν τους έπιανα εκείνη την ώρα θα ήμουν Χρυσαυγίτης;» Οι τόνοι τότε ανέβηκαν ξανά. Μάταιες οι προσπάθειες της Τατιάνας να κρατήσει σε ένα επίπεδο την κουβέντα. Τελικά, ζήτησε να πάει η εκπομπή σε διαφημίσεις για να ηρεμίσουν οι τόνοι.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή._________________Μη στεναχωριέσαι ...ότι και να γίνει θα 'μαι γω τα μάτια σου...για πάντα !

240 Re: Tatiana Stefanidou! on Wed Nov 10 2010, 14:54

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Ta kalytera xanw gamwto


_________________

241 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Nov 18 2010, 17:32

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Τατιάνα Στεφανίδου : Παραμένει και την επόμενη σεζόν στο Star!Η Τατιάνα Στεφανίδου τους τελευταίους μήνες συνηθίζει μέσα από την εκπομπή της να μιλάει και για τη ζωή της κατά τη διάρκεια της συζήτησης με κάποιον καλεσμένο. Κάποιες φορές, μάλιστα έχει συγκινηθεί, όπως συνέβη με τη συνέντευξη στη Χριστίνα Λαμπίρη και τον ¶δωνι Γεωργιάδη.

Αυτή τη φορά, το απόγευμα της Τετάρτης, η Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ παρουσίαζε ένα θέμα σχετικά με την παχυσαρκία, αναφέρθηκε στο συμβόλαιό της. Οι τηλεοπτικές πηγές μιλούσαν τόσο καιρό για συμβόλαιο «1+1». Η Τατιάνα μπορεί να μην
το διευκρίνισε ακριβώς αλλά είπε πως «του χρόνου θα είμαι εδώ στο Star πάλι».

http://www.yupi.gr/gossip/c23176/Tatiana_Stefanidoy.html


_________________

242 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Nov 18 2010, 17:38

john@kos

avatar
TD Aventurero Member
toso poly tis arese ? jay


_________________Μη στεναχωριέσαι ...ότι και να γίνει θα 'μαι γω τα μάτια σου...για πάντα !

243 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Nov 18 2010, 19:53

tsomi

avatar
TD Aventurero Member
de paw pouthena pouthena pouthena sto star tha meinw :hat

244 Re: Tatiana Stefanidou! on Fri Nov 19 2010, 22:44

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Τα Καρφιά Της Τατιάνας Για Τον Λάτσιο


_________________

245 Re: Tatiana Stefanidou! on Fri Nov 19 2010, 23:02

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Τατιάνα : "Τυχαίο Που Βγήκε Η Ανακοίνωση Την Ημέρα Προβολής Του X-Factor;"


_________________

246 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Nov 25 2010, 00:39

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Τατιάνα Στεφανίδου : «Ήμουν πάντα θαυμάστρια της Ελένης Μενεγάκη»Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στο Πρώτο Θέμα για το νέο της βήμα στο Star αλλά και την τηλεόραση και την Ελένη Μενεγάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία της με το Star: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη γιατί η εκπομπή φέτος είναι ακόμη καλύτερη, έχει πιο γρήγορους ρυθμούς , έχει περισσότερα θέματα , είμαι και εγώ πιο χαρούμενη στην παρουσίασή της». Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης δηλώνει: «Είμαι σε ένα κανάλι το οποίο έχει έναν μέσο όρο 9% -10% στο σύνολό του
και έχει μία εντελώς διαφορετική δυναμική από πού έχει το Mega και ο ΑΝΤ1».

Η Τατιάνα μίλησε και για τις τηλεοπτικές της προτιμήσεις: «Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση. Οι μόνες ώρες που θυμάμαι να ανοίγω την τηλεόραση για να δω κάτι το οποίο θα με κάνει να νιώσω καλά είναι όταν έχει Λαζόπουλο ή Θέμο». Επίσης δήλωσε πως δεν θα φοβόταν να κάνει μια εκπομπή με το σύζυγό της όπως έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά: «Δεν θα φοβόμουν να το κάνω απλά ο Νίκος δεν ανήκε ποτέ στην ψυχαγωγία. Είναι δημοσιογράφος της ενημέρωσης , άρα δεν θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο».

Τέλος μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ θα ήθελα να δω την Ελένη να έχει τα μάτια της λαμπερά και το
χαμόγελο πηγαίο, έτσι όπως ήταν πάντα. Ήμουν πάντα θαυμάστρια της. Μου λείπει η αληθινή της χαρά. Επειδή
είναι επαγγελματίας πιέστηκε για ένα χρονικό διάστημα στην εκπομπή. Νομίζω ότι θα το ξαναβρεί σιγά-σιγά».

http://www.yupi.gr/gossip/c23288/Tatiana_Stefanidoy.html


_________________

247 Re: Tatiana Stefanidou! on Thu Nov 25 2010, 00:43

john@kos

avatar
TD Aventurero Member
tatiana thea


_________________Μη στεναχωριέσαι ...ότι και να γίνει θα 'μαι γω τα μάτια σου...για πάντα !

248 Re: Tatiana Stefanidou! on Sun Nov 28 2010, 01:40

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Τατιάνα Στεφανίδου : «Ο Λάτσιος με έκοψε από τον ΑΝΤ1»
Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν περνάει τις αλκυονίδες μέρες στο STAR, αφού έχει χάσει πάνω από τη μισή τηλεθέαση
που είχε στο Μαρούσι, αλλά η εμπειρία της στον χώρο απαγορεύει στον οποιονδήποτε να την ξεγράψει.

Για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, την ίδια την τηλεόραση αλλά και για διάφορα πρόσωπα
των ημερών μίλησε στο περιοδικό «Celebrity» η γνωστή παρουσιάστρια και
αποκάλυψε για πρώτη φορά πως το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 ήταν απόφαση του Γιάννη Λάτσιου.


Για τη μετάβαση από τον ΑΝΤ1 στο STAR : «Δύσκολη. Μια μετάβαση είναι εύκολη όταν είναι προετοιμασμένη, οργανωμένη, κάτω από ώριμη σκέψη και ξεκάθαρη επιλογή. Στη δική μου περίπτωση, που έγινε ξαφνικά μες στο κατακαλόκαιρο
που όλοι έλειπαν, προκάλεσε αναταραχή, γιατί έπρεπε να επιστρέψουν άνθρωποι από τις διακοπές τους, να τις αναβάλουν
ή να τις καθυστερήσουν, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε τη νέα εκπομπή».

Για όσα την ενοχλούν στην ελληνική τηλεόραση : «Η ανακύκλωση. Είναι πολύ δύσκολο και επώδυνο να παράγεις νέο προϊόν, το οποίο στη συνέχεια οι εκπομπές αναπαράγουν για να το σχολιάσουν. Ομολογώ πως το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν, γιΆ αυτό δεν θα πρέπει να λέω έτσι εύκολα ότι με ενοχλεί. Με πειράζει, όμως, σαν τηλεθεατή, γιατί πλέον βρίσκεται σε όλα τα προγράμματα. Κάποτε, όταν το κάναμε αυτό, θεωρούμασταν περιθωριακοί. Ήμασταν τότε σε ένα μικρό ακόμη κανάλι, το ALTER, και απλώς κάναμε μια αναπαραγωγή που είχε άποψη. Τώρα γίνεται ασταμάτητα και αισθάνομαι πως ο τηλεθεατής δεν το αντέχει άλλο».

Για τον Γιάννη Λάτσιο: «Είναι δύσκολο να απαντήσω για τον άνθρωπο που εισηγήθηκε να σταματήσει η εκπομπή μου».

Για την Ελένη Μενεγάκη : «Θέλω να δω τα μάτια της να χαμογελούν ξανά. Έχει χαθεί η λάμψη από τα μάτια
της. Μου λείπει αυτό από την Ελένη. Ήμουν επί σειρά ετών φανατική θαυμάστρια της. Μου έβγαζε μια χαρά,
μια ηρεμία, μια μακαριότητα. Και αυτά τα “ρουφούσα” κάθε πρωί, γιατί τα χρειαζόμουν, για να συνεχίσω.
Αισθάνομαι ότι, παρόλο που το παλεύει να δείξει ότι όλα είναι ίδια όπως παλιά, την προδίδουν τα μάτια της».

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=211240&cid=11


_________________

249 Re: Tatiana Stefanidou! on Fri Dec 03 2010, 04:11

spike24

avatar
TD Aventurero Member
Τατιάνα Στεφανίδου : Τη διέγραψαν από την Ένωση Συντακτών!Σύμφωνα με απόφαση της ΕΣΗΕΑ, η Τατιάνα Στεφανίδου μόλις διαγράφηκε από την Ένωση Συντακτών λόγω της συμμετοχής της σε διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρίας ρούχων. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση, όπως αναρτήθηκε στο site της ΕΣΗΕΑ.

Περίληψη: Κρίνεται ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέα, η συν. Τατιάνα Στεφανίδου, για αντιδεοντολογική συμπεριφορά (διαφήμιση), ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του Συμβουλίου. Ποινή: Οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ με ψήφους 4 έναντι 1. Το μέλος που μειοψήφησε πρότεινε ποινή προσωρινής διαγραφής 2 ετών.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών συνήλθε σήμερα Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010, υπό την προεδρία του προέδρου του συν. Περικλή Καπετανόπουλου και με την παρουσία των τακτικών μελών συν. Γιώργου Κούσουλα, Ιωάννη Αποστολόπουλου, Αικατερίνης Δουλγεράκη, Χριστόδουλου Αξελού, καθώς και της γραμματέως Μαρίας Χριστοφοράτου, προκειμένου να εκδώσει απόφαση επί της από 04.05.10 αυτεπάγγελτης δίωξης του Συμβουλίου κατά της συν. Τατιάνας Στεφανίδου.

Το ΠΠΣ είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία την άσκηση αυτεπάγγελτης πειθαρχικής δίωξης κατά της συν. Τατιάνας Στεφανίδου, καθώς μετείχε με την εικόνα της σε διαφήμιση για λογαριασμό της εταιρίας ρούχων (...) , η οποία προβάλλεται στην ιστοσελίδα της εν λόγω εταιρίας, σε περιοδικό της (...), καθώς και σε άλλα έντυπα.

Σύμφωνα με την απόφαση, υπήρξε παραβίαση του Καταστατικού και του Κώδικα Δεοντολογίας, που ορίζουν ρητά ότι δεν επιτρέπεται η συμμετοχή των μελών της ΕΣΗΕΑ σε διαφημίσεις.

Αυτό συνιστά παράβαση του άρθρου 7, παρ. 1, εδ. αΆ και θΆ του Καταστατικού και άρθρου 5, εδ. γΆ του Κώδικα Αρχών Δεοντολογίας.

Η εγκαλούμενη δεν πρότεινε μάρτυρες, ούτε και απέστειλε απολογητικό υπόμνημα.

Το ΠΠΣ αφού έλαβε υπόψη του τα στοιχεία του φακέλου, αποφαίνεται ως ακολούθως:

Η κα. Τατιάνα Στεφανίδου με αίτησή της εντάχθηκε το 2002 στα μέλη της ΕΣΗΕΑ. Είναι αυτονόητο για τον κάθε συνάδελφο ότι η ιδιότητα του μέλους της Ενώσεώς μας, συνεπάγεται μεταξύ άλλων, και την υποχρέωσή του να σέβεται το Καταστατικό και τον Κώδικα Αρχών Δεοντολογίας.

Δυστυχώς, η κα. Στεφανίδου κατά σύστημα και κατΆ εξακολούθηση, επιδεικνύει συμπεριφορά απόλυτης περιφρόνησης προς την υποχρέωσή της αυτή, χωρίς την επιβαλλόμενη κοινωνική υπευθυνότητα και συνδικαλιστική αντίληψη.

Ειδικότερα: Το άρθρο 5, εδάφιο γΆ του Κώδικα Δεοντολογίας ρητά υπογραμμίζει την υποχρέωση του δημοσιογράφου «να μην επιδιώκει και μη δέχεται τη διαφημιστική χρήση του ονόματος, της φωνής και της εικόνας του, παρά μόνο για κοινωφελείς σκοπούς».

Στόχος της συγκεκριμένης διάταξης είναι η προστασία από την εμπορευματοποίηση της επιβαλλόμενης αξιοπιστίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος-λειτουργήματος. Η κα. Στεφανίδου με προκλητική περιφρονητική συμπεριφορά προς την ως άνω διάταξη, κατΆ επανάληψη, διαφημίζει αντικείμενα και υπηρεσίες, θέτοντας τις οικονομικές αντιπαροχές πάνω από το καθήκον της ως μέλους της ΕΣΗΕΑ στην οποία επιδίωξε να ενταχθεί.

Το ΠΠΣ έχει επανειλημμένα ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον της και τις έχει επιβάλλει πειθαρχικές ποινές.

Εκείνη, όμως, συνεχίζει ακάθεκτη την προκλητική αυτή στάση της, κατά τρόπο που, πέραν των άλλων, προσβάλει την ίδια την ΕΣΗΕΑ και τα θεσμοθετημένα όργανά της.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο «μετείχε με την εικόνα της σε διαφήμιση για λογαριασμό της εταιρείας ρούχων (...) η οποία προβάλλεται στην ιστοσελίδα της εν λόγω εταιρείας, σε περιοδικό της (...), καθώς και σε άλλα έντυπα».

Η παραβίαση της δεοντολογίας είναι προφανής και ως εκ τούτου, η εγκαλούμενη κα. Τατιάνα Στεφανίδου κρίνεται ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Ως προς την ποινή, με δεδομένο ότι η εγκαλούμενη κα. Στεφανίδου κατά προκλητική εξακολούθηση, επιδεικνύει την ως άνω συμπεριφορά, και παρά τις επανειλημμένες καταδικαστικές αποφάσεις του ΠΠΣ, αρνείται να σεβαστεί το Καταστατικό και τον Κώδικα Αρχών Δεοντολογίας, κρίνεται αναγκαία η αποβολή της από το σώμα της ΕΣΗΕΑ και της επιβάλλεται κατά πλειοψηφία (4-1) η ποινή της οριστικής διαγραφής από τα μητρώα της Ενώσεως. Το μέλος που μειοψήφησε πρότεινε την ποινή προσωρινής διαγραφής 2 ετών.

Η απόφαση καθαρογράφηκε την Τρίτη, 02.11.10

Ο πρόεδρος Η γραμματέας

Περικλής Καπετανόπουλος Μαρία Χριστοφοράτου

http://www.yupi.gr/gossip/c23656/Tatiana_Stefanidoy.html


_________________

250 Re: Tatiana Stefanidou! on Fri Dec 03 2010, 04:15

Thaly-Diosa

avatar
TD Aventurero Member
Shocked


_________________
...Always With Thalia! ...Amor Eterno!

Sponsored content


Back to top  Message [Page 10 of 13]

Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum